Ja, ik ga de uitdaging aan en doe mee !

Algemeen

Om mee te kunnen doen vragen we je om je hieronder in te schrijven. Dit kan tot uiterlijk 25 april 2018.
Minimum leeftijd is 15 jaar. (je kunt vanaf 12 jaar mee doen, mits je wordt begeleid door een ouder)
Deelname is voor eigen risico.

Tijdstip

De Bio-diesel / Royal Obstacle Run heeft een startgroep om 10:30 en om 11:30 uur. (INSCHRIJVEN IS ALLEEN NOG MOGELIJK OM 11:30 UUR)
Op het inschrijfformulier kun je aangeven op welk tijdstip je graag wilt. Mocht een tijdstip vol zijn, dan behoudt de organisatie het recht om hier van af te wijken. De indeling en het juiste tijdstip mailen we je in de week voor Koningsdag.
Zorg dat je er minimaal een kwartier eerder bent, in verband met indeling en opbergen van je spullen.
De start en finish vindt plaats op het kunstgrasveld aan de Cellebroeksweg (ter hoogte van het gemeentehuis).

Samen meedoen?

Wil je meedoen met een vriend, vriendin of team? Geef dit dan aan op het inschrijf-formulier en bij de indeling zullen we hier rekening mee houden. Je kunt daarbij ook je niveau aangeven.

De kosten voor deelname is 2,50 en te voldoen bij de start.
Het evenement wordt mogelijk gemaakt door Bio-diesel en vele vrijwilligers.

Bekijk hier foto’s van afgelopen jaar op Facebook

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan kun je ons mailen via oranje@kamperoranjevereniging.nl