Oranjeconcert DEV

Op 27 april zal het Christelijk Kamper Mannenkoor DEV o.l.v. haar dirigent Gerwin van der Plaats in samenwerking met de Kamper Oranje Vereniging weer haar traditionele Oranjeconcert te verzorgen.

Het traditionele Oranjeconcert van de KOV is een begrip in Kampen en ver daar buiten. Een traditie die een rijke geschiedenis kent.

Het is voor het Chr. Kamper Mannenkoor ‘DEV’ elk jaar een feest om op Koningsdag een concert te mogen verzorgen in de Bovenkerk van Kampen. Een concert waarvan jong en oud kan genieten.
Al meer dan 55 jaar werkt DEV op een prettige manier samen met de Kamper Oranjevereniging en is er tussen beide Kamper verenigingen een hechte band ontstaan.

Het concert vindt plaats in de Bovenkerk te Kampen en begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten á 10,- euro zijn verkrijgbaar op de avond van het concert aan de kerk.
In de voorverkoop (vanaf begin april) zijn de kaarten á 8,- euro verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen.

Fa. Th. Goossen (aan de Oudestraat 130, Lovinkstraat 26 of Penninkruid 27)
of bij Primera Hanzehof, Dr. Damstraat 111.