de VDK / Koninklijke spelen van Kampen

de VDK / Koninklijke Spelen

Ook in 2023 hebben Koning Willem Alexander en Koningin Maxima weer hulp nodig van alle kinderen van Kampen bij ‘ De Koninklijke spelen van Kampen’ !
Ga de sportieve uitdagingen aan van alle spannende activiteiten en leuke spellen!

Hoe werkt het?
Je krijgt bij het kopen van bonnen een Koninklijke route- en stempelkaart!, bij elk spel of activiteit staat hoeveel bonnen je moet geven en krijg je een of meerdere Koninklijke stempels op je stempelkaart.
Met 7 of meer stempels is je kaart vol en ga je naar de schatkamer van het paleis waar je dan een leuke beloning kunt uitkiezen, je mag dan ook evt. een nieuwe kaart halen en deze ook weer vol laten stempelen!
Veel plezier!

De binnenstad van Kampen is verdeeld in vier thema’s / gebieden, waar je je goed kunt vermaken!

In het Atelier, kun je T-Shirts beschilderen, ook kun je je Koninklijk laten schminken, dit jaar hebben we ook een LEGO bouw kraam, de fotograaf kan dan zelfs een foto van je maken met je bouwwerk en er is een timmerkraam! Oh en nu vergeten we nog dat je ook een glitter tattoo kunt laten zetten en een suikerspin kunt laten maken, dit is toch ook te gek!

In de Ridderzaal staan voor de stoere kinderen allerlei activiteiten, die met klimmen en klauteren te maken hebben! Ook kun je weer in de mooie draaimolen en rijden met de nieuwste skelters en loopfietsen! En ga ook even bijeen echte heftruck kijken, probeer de bal door het gat te krijgen of doe mee met de jeugdbrandweer, misschien mag je wel met een echte brandweerauto meerijden! Natuurlijk staan er ook erg mooieren uitdagende springkussens!

De Spelkamer is dit jaar weer vernieuwd met de nieuwste spellen, laat je dus verrassen en speel weer mee! Ook ontbreken de sjoelbakken, het blikken gooien, nerfschieten en de bibberspiraal niet! Ook is er een grabbelton en pas op voor de Oranje Leeuwen 🦁

In de Koninklijke tuin vind je weer veel sportieve uitdagingen, van balletje in de auto trappen tot hockeypoorten! Ook zijn er hier mooie springkussens met het hoogtepunt de F1 stormbaan en je kunt zelfs stokvangen of spijkerbroekhangen! Verder rijdt er een mooi treintje door de stad! En je kunt een gokje wagen bij de ballonnen Autoren de boodschappen van Renault garage Van Kesteren!

Locatie: Oudestraat
Aanvang: 11:30 – 17:00 uur

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door: