Het at Sea Muziekplein

De Nieuwe Markt wordt op Koningsdag omgebouwd tot Het at Sea Muziekplein en is daarmee het gezelligste plein van Kampen. Het gehele plein wordt ingericht met sfeervolle terrassen waarop u met een hapje en een drankje de hele ochtend en middag kunt genieten van veel muziek en gezelligheid!

Een plein met sfeervolle terrassen waarop u met een HAPJE EN DRANKJE de hele middag kunt genieten van heel veel muziek!
Op de Nieuwe Markt staan enkele sfeervolle en authentieke Foodtrucks waar je terecht kunt voor lekkere hoogstandjes. (Een foodtruck is een mobiele keuken van waaruit eten en drinken kan worden geserveerd)

13:00 – 13:45 uur Pauwergirls

 

 

 

 

 

 

 

 

14:00 – 15:00 uur Soulmates
Soulmates is een geliefde coverband uit Kampen. Het repertoire gaat van swingende Soul naar vette Funk. Ook spelen ze Bluesrock en Disco. Met de vijfkoppige bezetting vervelen ze nooit.

15:00 – 15:45 uur Pauwergirls
Komende Koningsdag komen de Pauwergirls met hun rijdende radio naar Kampen en nemen een heleboel vrolijke muziek mee! Hun radio zit boordevol bekende liedjes, van de jaren 50 tot nu, Engels en Nederlands.

16:00 – 18:30 uur Cool24
Als afsluiter van Koningsdag staat een knallend optreden gepland van COOL24.
COOL24 is geen doorsnee band. De band bestaat uit 23 muzikanten waarvan vier trompettisten, vier trombonisten en zes saxofonisten !

 

Het Oranje feestplein wordt mede mogelijk gemaakt door: