Lampionoptocht 2020

De BOV en KOV organiseren al vele jaren de lampionoptocht in Kampen. Elk jaar weer worden we verrast door het aantal deelnemers en de kwaliteit van de wagens, karren en fietsen en het enthousiasme van de kinderen. Ook dit jaar zal er weer een kleurrijke stoet met versierde wagens, skelters, fietsen en dergelijke door de binnenstad van Kampen trekken. Dit is een prachtige traditie waar de Kamper kinderen met heel veel plezier aan terug denken.

Meedoen?

Ben jij ook al begonnen met voorbereidingen om mee te doen aan de Van Dijk Bikes Lampionoptocht ?
Iedereen mag meedoen met de lampionoptocht. Deelname is gratis, sterker nog; je krijgt startgeld! Bovendien zijn er leuke geldprijzen voor de winnaars te verdienen. Inschrijven is niet nodig, dit kan op de avond zelf.  Doe jij ook mee?

Startgeld A-groepen = € 75,- per groep/wagen (groepen vanaf 10 personen)
Startgeld B-groepen = € 20,- per groep/deelnemer (groepen t/m 9 personen)

Let op! A-groepen kunnen in 2020 een extra stimulans van €100,- krijgen voor het bouwen van een prachtige wagen. Voorwaarde is om de deelname vóór 1 april 2020 kenbaar te maken (inschrijven).

Bekijk hier het reglement.

Heb je een vraag over de lampionoptocht?

Ga hier dan naar de pagina: veel gestelde vragen over de lampionoptocht

Aanvang: zaterdag 25 april 2020 21:00 – 22:30 uur in de binnenstad van Kampen en Brunnepe

route lampionoptocht 2020 

Burgwal, Schoolstraat, Oudestraat, Oranjesingel, Wilhelminalaan, Schreiershoek, Sint Jorisstraat, Dr. Damstraat, Hanzelaan, Oostzeestraat, Oranjesingel. Beeindiging optocht bij de Kalverhekkenbos.

De Lampionoptocht wordt mede mogelijk gemaakt door: